Despre Produse Argint

Produse din Argint NU sunt placate, este Argint 925 , in colet veti gasiti garantia, toate produsele din argint sunt ștanțate 925.

1.Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile.


Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Devis Corporation S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Devis Corporation SRL de la acest client.

2.Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta
, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile lucratoare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. Devis Corporation S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".