Transport si retururi

BIJUTERII PLACATE (www.BijuteriiPlacate.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Curier Rapid pentru orice localitate din tara- indiferent ca este oras sau sat. Livrare in 1-2 zile
    15 lei 
  • Posta - 15 lei
  •  La comenziile peste 180 lei transport gratuit.
  • Livrarea prin curierat rapid . Coletul va merge la adresa mentionată în comandă si va fi înmânat personal destinatarului de către curier.

Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionată. Este asadar important să ne comunicati, în formularul de comandă, un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta în caz de necesitate.

Serviciu Destinatie Plasare comanda Livrare comanda
Curier 24/48h

Orice localitate din Romania, indiferent ca este vorba de un sat mic, sau de un oras mare.

 

 Luni - Vineri
(comenzi plasate pana in ora 13:30)
1-2 zile (24/48h)
   
   

 

Weekend

 

Marti / Miercuri

       
 

POLITICA DE RETURURI

 

BIJUTERIIPLACATE.RO iti garanteaza returul in termen de 10 zile lucratoare indiferent de motivul pentru care doriti sa returnati produsul/e . In cazul in care produsul nu corespunde cu descrierea de pe site, sau daca a ajuns deteriorat la dvs plata transportului o vom suporta noi.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati 15 LEI costurile de transport .

Nu va faceti griji, va vom schimba produsul in cel mai scurt timp posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la 0737438087

,  si in cel mai scurt timp vom rezolva problema si schimba produsul .

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului si doriti sa primiti banii inapoi va trebui sa ne comunicati un cont bancar in care sa va putem transfera banii in termen de 15 zile lucratoare.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate in ambalajul original si in starea in care le-ati primit, iar daca produsul comandat este trimis gresit din vina dumneavoastra ( ex. o marime gresita la inel), va trebui sa suportati 15LEI costurile de transport.

ATENTIE!  Produsele trebuiesc returnate doar prin serviciul de curierat rapid , asa cum le-ati primit !